Gezondheidszorg vacature

Gezondheidszorg vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt in de gezondheidszorg?

De laatste jaren komt de gezondheidszorg vooral in het nieuws als knelpuntberoep. Het lijkt steeds moeilijker te zijn om mensen te motiveren om in de zorgsector aan de slag te gaan. Behoor jij hierbij niet tot het probleem, maar net tot de oplossing? Is de zorg de sector die op jouw lijf geschreven is? Dan vind je op deze pagina alle mogelijke gezondheidszorg vacatures. Werken in de gezondheidszorg? Dat begint vandaag met jouw reactie op één van de vacatures zorgsector!

Kom werken in gezondheidszorg!


Werken in de zorgsector is werken in een sector die heel wat voordelen biedt. Zo heb je meteen een grote werkzekerheid en bovendien ben je aan de slag in een job met heel wat voldoening. Het kan soms mentaal zwaar zijn, maar daar staat tegenover dat je heel wat respect en dankbaarheid terugkrijgt van de patiënten en hun familie. Daarenboven is de collegialiteit groot binnen de sector. Helemaal verkocht? Dan vind je bij Fundis tal van zorg en welzijn vacatures. Zo zijn er vacatures gezondheidszorg op tal van locaties van dichtbij tot veraf. Zo zijn er vacatures zorgsector voor wie op zoek is naar een parttime baan, maar ook gezondheidszorg vacatures voor wie fulltime wilt werken. Reageer vandaag nog en kom werken in de gezondheidszorg!

Wat is werken in de zorg?


Als je het hebt over een vacature gezondheidszorg denkt zo goed als iedereen meteen aan zorg-en verpleegkundigen. Dat is echter nog maar het topje van de ijsberg als het gaat over profielen die gezocht worden in zorg en welzijn vacatures. Binnen de sector zijn er heel wat uitdagingen en jobs te vinden voor mensen met uiteenlopende profielen. Denk bijvoorbeeld maar aan administratieve jobs, cafetariapersoneel voor zorginstellingen, therapeuten voor diezelfde instellingen, onthaalmedewerkers, thuiszorgwerkers en ga zo nog maar even door. Een vacature gezondheidszorg betekent dus niet per se dat je een diploma verpleeg- of zorgkundige op zak moet hebben!

Waar kom je terecht?


De zorgsector valt niet in één vakje te vatten. Als je aan de slag gaat in de zorg zijn er heel wat werkplekken om terecht in te komen. Natuurlijk denkt iedereen meteen aan een ziekenhuis, maar je kunt bijvoorbeeld ook terecht in een woonzorgcentrum. Misschien is kinderzorg of werken in een zorginstelling voor mensen met psychische problemen wel iets voor jou? Ten slotte kan je ook ervoor opteren om te solliciteren op een vacature thuiszorg. De thuiszorg is nog een hele andere wereld binnen de zorg.

Wat moet je doen?


Werken in de zorg is werken voor één of meerdere van drie bevolkingsgroepen: ouderen, gehandicapten en zieken. Afhankelijk van jouw focus op één van deze groepen, de specifieke job en de plek waar je te werk wordt gesteld zal jouw dagtaak er helemaal anders uitzien. In de regel sta je als zorgkundige in voor de zorg en het welzijn van jouw patiënten. Dat betekent dat je bepaalde verpleegtechnische handelingen uitvoert en voor ondersteuning binnen het zorgplan zorgt, maar dat je ook huishoudelijke taken en ondersteuning van het emotioneel welzijn op jouw schouders neemt. Een hele uitdaging om te werken in gezondheidszorg, maar een fluitje van een cent voor jou!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis