HBO H vacature

HBO H vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?

Heb je net of al iets verder in het verleden een opleiding verpleegkundige HBO achter de rug? Dan ben je vast op zoek naar een leuke baan om in aan de slag te gaan op niveau 5 zorg. Bekijk onze vacatures zorg op deze pagina en ontdek een brede waaier aan mogelijkheden. Voor je het weet ben je aan de slag in een team vol topcollega’s!

Kom werken op jouw niveau HBO 5


De zorgsector kan met recht en reden een knelpuntberoep genoemd worden. Dat zorgt voor heel wat problemen, maar ook voor heel wat mogelijkheden als gediplomeerd zorgkundige. Zo heb je niet alleen heel wat werkzekerheid, maar vaak ook heel wat mogelijkheden om uit te kiezen. Zo vind je bij Fundis heel wat variatie binnen de vacatures zorgniveau 5. Denk maar aan thuishulp vacatures, een wijkteam vacature (of wijkzorg vacature) en ga zo maar door. Of je nu op zoek bent naar een baan bij de deur of net iets verder af. Of je nu graag parttime aan de slag gaat of fulltime wilt werken: hier vind je altijd wel iets naar wens terug.

Wat is een vacature HBO 5?


Opleidingen binnen de zorg zijn op verschillende niveaus verdeeld om duidelijk te maken wat de opleiding omhelst en wat de taken zijn waarmee de zorgkundige belast kan en mag worden. De vacatures zorg op deze pagina bevinden zich op het niveau 5 zorg. Dat betekent dat je om te reageren op één van de vacatures zorg niveau 5 een HBO niveau 5 verpleegkunde opleiding achter de rug moet hebben. Dit kan je gedaan hebben in het hoger onderwijs of op de werkplek. Concreet betekent het niveau 5 dat je reeds heel wat verantwoordelijkheid krijgt en een groot aantal taken zelfstandig mag uitvoeren. Zo mag je zelfstandig wondverzorging doen, spuiten injecteren, medicatie toedienen en nog heel wat andere verpleegtechnische taken. Daarnaast wordt er ook verwacht dat je organisatorisch meedenkt om het zorgplan van patiënten uit te dokteren.

Waar kom je terecht na een vacature HBO?


Opleiding verpleegkundige niveau 5 achter de rug en benieuwd naar het type vacatures waarop je kunt reageren? Met een niveau 5 opleiding kan je terecht binnen de geestelijke gezondheidszorg, de ouderen- en thuiszorg of de ziekenhuisverpleegkunde. Je kunt dus zo goed als overal binnen de zorg aan de slag. Je kan terecht bij ziekenhuizen, psychiatrische centra, kinderdagverblijven, woonzorgcentra, bedrijven, vluchthuizen, revalidatiecentra en ga zo maar door. Heb je liever wat meer autonomie en persoonlijk contact met de patiënten? Dan zijn de thuishulp vacatures zoals een wijkteam vacature of wijkzorg vacature misschien wel iets voor jou. Jouw takenpakket zal alleszins heel hard afhangen van de exacte vacatures zorg niveau 5 waarop je hebt gereageerd. Hoe dan ook valt de zorg uiteen in een paar onderdelen die altijd terugkeren zoals emotionele ondersteuning, huishoudelijke taken en verpleegtechnische handelingen. Interesse gekregen? Reageer snel en begin aan de volgende stap in jouw leven.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis