Nachtverpleegkundige Vacature

Nachtverpleegkundige Vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?

Heb je een hart voor mensen en een diploma verpleegkunde? Beschrijven jouw vrienden en familie jou wel eens als een echte nachtraaf? Dan is de job van nachtverpleegkundige op jouw lijf geschreven. Op deze pagina vind je alle vacatures die betrekking hebben op nachtdienst zorg zoals bijvoorbeeld terminale thuiszorg of een palliatieve zorg vacature in een zorginstelling. Neem vandaag nog contact op en wie weet ben jij morgen al aan de slag als nachtdienst verpleegkundige.

Kom werken als nachtverpleegkundige


Werken in de zorg is sowieso al werken in een knelpuntberoep. Zeker met de vergrijzing van de maatschappij zijn er meer zorgkundigen en verpleegkundigen dan ooit nodig. Dat is een feit dat nog dubbel telt voor de nachtdienst. Een vacature nachtdienst verpleegkundige is een vacature die niet snel ingevuld geraakt. Dat betekent echter ook dat je geniet van een grote werkzekerheid naast de vele andere voordelen van een job in de zorg. Bij Fundis vind je elke mogelijke verpleegkundige vacature specifiek gericht op de nachtdienst. Er is een vacature nachtverpleegkundige voor elke regio. Er zijn vacatures voor nachtdienst zorg die een parttime verbintenis betekenen tot vacatures op zoek naar een nachtdienst verpleegkundige die fulltime kan komen werken. Keuze zat dus!

Wat zijn de taken van een nachtverpleegkundige?


Gereageerd op een vacature nachtdienst verpleegkundige? Dan kom je terecht in een ziekenhuis, een zorginstelling of in de terminale thuiszorg. Het takenpakket zal licht verschillen afhankelijk van de job in kwestie, maar is door de band genomen behoorlijk gelijkaardig. Je komt terecht in een zorgteam waarbij je, samen met de collega’s, ernaar streeft om de best mogelijke zorg en het grootst mogelijk welzijn voor de patiënt te bereiken. Werk je in een zorginstelling of ziekenhuis? Dan controleer je op regelmatige tijdstippen de toestand van de bewoners en grijp je in bij problemen. Vaak is het ook jouw taak om de juiste medicatie voor elke patiënt klaar te zetten. Heb je gereageerd op een vacature nachtverpleegkundige in de thuiszorg? Dan kom je terecht in een team verpleegkundigen die vaak doorheen de laatste levensfase diezelfde zorgen brengt bij de mensen thuis. Zo kunnen zij in hun eigen vertrouwde omgeving afscheid nemen in alle sereniteit.

De verpleegkundige vacature die bij jou past


De zorgsector is een sector die veelzijdig valt te noemen. Ruwweg genomen valt de groep patiënten uiteen in drie grote groepen: ouderen, zieken en gehandicapten. Daarenboven is het zo dat er tal van mogelijkheden tot zorgverlening zijn. Zo heb je bijvoorbeeld thuiszorg, ziekenhuizen, zorginstellingen, psychiatrische instellingen, woonzorgcentra en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Afhankelijk van jouw exacte interessegebied kan je reageren op een palliatieve zorg vacature of eender welke andere vacature. Zoek je de autonomie van de thuiszorg? Het hechte team collega’s in een zorginstelling? Heb je graag een grote verantwoordelijkheid of ben je liever een schakel in een goedgesmeerde ketting? Wat jouw voorkeur ook is en welke job je ook zoekt: bij Fundis vind je gegarandeerd de juiste fit voor jouw persoonlijkheid.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis