Thuiszorg vacature

Thuiszorg vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?

Thuiszorg maakt voor heel wat mensen in ons land het verschil tussen een menswaardig leven en het sukkelstraatje. Ben jij zo iemand die gebeten is door het virus om mensen te helpen? Dan ben je bij Fundis en op deze pagina aan het juiste adres voor thuiszorg vacatures op maat. Bekijk de thuishulp vacatures, zoek de juiste fit, neem contact op en wie weet begin jij wel aan jouw nieuwe baan. Werken in thuiszorg begint hier!

Kom werken in thuiszorg

Werken thuiszorg, waarom zou je dat doen? Het is een vraag die veel mensen zich stellen en een reden waarom vacatures thuishulp niet altijd snel genoeg ingevuld geraken. Nochtans is de thuiszorg een ontzettend vervullend beroep. Voor heel wat mensen ben jij als respondent op een vacature thuiszorg de levenslijn met het sociaal leven. Bij thuiszorg vacatures huishoudelijke hulp zorg je er dan weer voor dat de woning van de cliënten toonbaar blijft. Het spreekt dan ook voor zich dat de cliënten en hun naasten heel wat dankbaarheid hebben voor jouw werk. Lijkt dat je wel wat? Dan vind je bij Fundis een uitgebreid aanbod aan vacatures thuishulp of dat nu bij jou in de buurt is of net iets verder. Niet op zoek naar een fulltime? Ook dat is geen probleem. Bekijk ons aanbod aan thuiszorg vacatures voor 16 uur per week, 32 uur tot fulltime betrekkingen.

Wat is werken thuiszorg?

Een leuke vacature thuiszorg gevonden? Dan wil je natuurlijk ook weten wat thuishulp vacatures nu exact inhouden. Thuiszorg kan in feite samengevat worden als alle zorg die thuis nodig is, maar je zelf niet meer voor elkaar kunt krijgen. Zo is een aspect van thuiszorg het ondersteunen van de cliënt bij persoonlijke verzorging. Dit is bijvoorbeeld hulp bij het douchen of hulp bij het nemen en toedienen van medicijnen. Voor wie de juiste opleiding heeft kan ook verpleging deel uitmaken van het takenpakket van een vacature thuiszorg. Dan sta je in voor het verzorgen van wonden, het toedienen van injecties en meer. Er zijn echter ook tal van thuiszorg vacatures huishoudelijke hulp. Hierbij help je de zieke, gehandicapte of oudere bij de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Dit draait meer rond schoonmaken, opruimen, planten en dieren verzorgen en boodschappen doen.

Voor wie is thuiszorg bedoeld?

Het gros van de cliënten die genieten van het systeem van de thuiszorg zijn vanzelfsprekend reeds een dagje ouder. Dat hoeft echter niet per se het geval te zijn. Ook mensen met een handicap of een ziekte komen in aanmerking voor thuiszorg. Net als mensen met een moeilijke gezinssituatie of personen die een zware sociale of psychologische periode doormaken. Een vacature thuiszorg kan dus betrekking hebben op een brede waaier aan personen, maar ook een brede waaier aan diensten. Heb jij een hart voor wie het in het leven wat moeilijker heeft? Ben jij een empathische persoonlijkheid met een goede attitude? Dan zijn onze vacatures thuiszorg absoluut iets voor jou!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis