Verpleeghuis vacature

Verpleeghuis vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?

De vergrijzing van de maatschappij heeft niet alleen tot gevolg dat er meer ouderen dan ooit zijn: we hebben ook meer mensen in de zorg dan ooit nodig. Ben jij zo iemand die op zoek is naar een leuke vacatures in de zorg en dan meer specifiek wilt werken in een verzorgingstehuis? Dan is deze pagina exact wat je zoekt. Hier bij Fundis vind je tal van vacatures verzorgingshuis en verpleeghuis vacatures op maat.

Kom werken in een verzorgingstehuis

Werken in verzorgingshuis of een verpleeghuis is een vak apart. Zo krijg je niet alleen een ijzersterke band met de patiënten, maar ook met de collega’s. Het is een mentaal zwaar te dragen beroep, maar tegelijkertijd ook een ontzettend dankbaar beroep waar je heel wat liefde en waardering voor krijgt. Het werk kan fysiek belastend zijn tijdens de verzorging van de patiënten, maar je krijgt er heel wat voor terug. Op Fundis vind je de beste verzorgingshuis vacatures in jouw regio terug. Of je nu op zoek bent naar parttime vacatures verpleeghuis, liever 32 uur werkt of fulltime aan de slag wilt: werken in verzorgingshuis begint bij Fundis! Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden, hard kan werken, maar ook collegialiteit hoog in het vaandel draagt? Reageer dan op één van de vele vacatures verzorgingshuis en het eerste contact richting jouw nieuwe baan is gelegd!

Wat is werken in een verpleeghuis?

Een vacature verpleeghuis gezien die jou wel kan interesseren? Dan is het wel zo handig om eerst even een goed beeld te hebben wat werken in het verpleeghuis eigenlijk inhoudt. Een verpleeghuis heeft een duidelijke cliëntenpopulatie: mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Dat kan door ouderdom, ziekte of een handicap zijn. De taken in een verzorgingshuis of verpleeghuis kunnen afhankelijk van de vacature fel uiteen lopen. Zo zijn er verzorgingshuis vacatures voor revalidatieafdelingen, somatische afdelingen, psychogeriatrische afdelingen en ga zo maar door. Tevens kan je terechtkomen in de palliatieve zorg. Verpleeghuis vacatures geven duidelijk aan wat er exact gezocht wordt en welk niveau aan opleiding vereist is. Binnen een verzorgingstehuis kan jouw takenpakket bestaan uit verpleging, uit toezicht houden of huishoudelijke taken uitvoeren voor de bewoners van het tehuis. Vaker wel dan niet draait het om een mix van deze takenpakketten.

Is er een verschil tussen een verzorgings- en verpleeghuis?

Een vacature verpleeghuis gezien naast een vacature verzorgingshuis? Dan vraag je je waarschijnlijk af wat het verschil is tussen beide aandoeningen? In de praktijk is het zo dat beide termen vaak door elkaar worden gebruikt. Desondanks hebben ze qua grondslag wel degelijk een eigen betekenis. Een verpleeghuis is een ruimte waar de patiënten in een beschermde woonomgeving worden verpleegd, verzorgd en begeleid. Het is dus bedoeld voor intensieve zorg. Een verzorgingshuis biedt veel van dezelfde diensten, maar dan voor een beschutte woonomgeving. Het gaat hierbij om een meer uitgebreide zorg en ondersteuning wanneer thuiszorg niet meer volstaat. Goed om te weten is overigens dat het perfect mogelijk is om na bijvoorbeeld een ongeluk of tijdens de vakantie van een mantelzorger tijdelijk te verblijven in een verpleeg- of verzorgingshuis.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis