bbl verpleegkundige vacature

bbl verpleegkundige vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verpleegkundige?

Ben je al aan de slag in de zorgsector, maar wil je toch een niveau hoger doorstromen? Of misschien ben je nog aan het studeren voor verpleegkundige en wil je tegelijkertijd al geld verdienen. Wie weet doe je wel iets helemaal anders en wil je toch de zorgsector instappen, maar dan liefst zonder van nul af aan te beginnen. Voor al deze situaties is de beroepsbegeleidende leerweg (de BBL) de geknipte oplossing. Op deze pagina vind je heel wat verpleegkundige vacatures BBL die een BBL opleiding verpleegkundige in het vooruitzicht stellen. Reageer vandaag nog en behaal via een praktische weg jouw diploma!

Kom werken als BBL verpleegkundige


Werken in de zorg is werken in een sector die mentaal zwaar is, maar wel heel wat teruggeeft. De dankbaarheid van de patiënten en hun naasten, de fijne collega’s die je bij alles bijstaan en een gezonde dosis vervulling. Wil je werken en leren verpleegkundige combineren? Een opleiding verpleegkundige BBL volgen waarbij je op de werkvloer alle kneepjes van het vak leert terwijl je ook de theorie onder de knie krijgt? Dan vind je bij Fundis elke mogelijke vacature BBL verpleegkundige om die droom waarheid te doen worden. Zo vind je verpleegkundige BBL vacatures in heel wat regio’s en bij heel wat instellingen. Welke kies jij?

Wat is een verpleegkundige?


Het eindpunt van een BBL opleiding verpleegkundige is natuurlijk het diploma van verpleegkundige. Maar wat ben je dan op het einde van de opleiding verpleegkundige BBL? Wat zijn jouw taken en waarom is het een goed idee om werken en leren verpleegkundige te combineren? Een verpleegkundige is eigenlijk iemand die zorg verleent aan een patiënt. Die patiënt kan zowel een oudere, een gehandicapte als een zieke zijn. Het zorg verlenen valt uiteen in verschillende deelgebieden zoals het welzijn van de patiënt, de persoonlijke verzorging, het opstellen van een zorgplan, verpleegtechnische handelingen en ook begeleidende taken. Het eindpunt van verpleegkundige vacatures BBL lijkt dan ook in grote mate op de taken die je eventueel als zorgkundige al gewoon bent, maar wel met meer verantwoordelijkheid, autonomie en opties.

Het verschil verpleegkundige en verzorgende?


Een logisch startpunt voor een vacature BBL verpleegkundige is een huidige job als verzorgende of verzorgende IG. Maar wat zijn nu eigenlijk de extra taken en verantwoordelijkheden die je mag opnemen als verpleegkundige? Het grootste verschil is het feit dat een verpleegkundige veel meer met coördinatie van de zorg bezig is en alle verpleegtechnische handelingen autonoom uit mag voeren. Een verzorgende assisteert bij de brede basiszorg en mag een deel van de verpleegtechnische handelingen zelfstandig uitvoeren, maar zeker niet allemaal. Een paar specifieke taken die de jouwe kunnen zijn na het reageren op verpleegkundige BBL vacatures zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van een infuus, het toedienen van medicijnen, het inbrengen van een katheter, het voeren van overleg met specialisten, het begeleiden van de minder ervaren collega’s en het bijhouden van medische gegevens. Lijkt dat je wel wat? Reageer dan nu en begin aan jouw BBL!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis