Verpleegkundige nachtdienst vacature

Verpleegkundige nachtdienst vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verpleegkundige nachtdienst?

Heb je een opleiding tot verpleegkundige achter de rug en ben je specifiek op zoek naar nachtwerk? Dan vind je op deze pagina heel wat vacatures specifiek voor nachtdienst zorg. Neem zo snel mogelijk contact op en wie weet heb jij jouw nieuwe baan wel te pakken!

Kom werken als verpleegkundige nachtdienst


Een verpleegkundige heeft een moeilijk, maar mooi beroep. Het is mentaal zwaar, maar je krijgt er ook heel wat dankbaarheid voor terug. Verpleging is echter ook een beroep dat nooit stopt. Patiënten moeten doorheen de dag verzorgd worden, maar ook ’s nachts. De nachtdienst zorg is dan ook een onmisbaar aspect van de verpleegkundige zorg. Ben jij zo’n echte nachtraaf die op de donkerste uren van de nacht fris en wakker is? Zoek je een job bij jou in de buurt? Dan vind je bij Fundis een groot aanbod vacatures terminale nachtzorg, verpleegkundige nachtdienst en meer. Of je nu op zoek bent naar een parttime job, 32 uur aan de slag wilt of fulltime wilt werken: Fundis heeft de juiste match voor jou. Heb je een zorgende persoonlijkheid, een grote knowhow en een grote motor? Reageer dan op een palliatief verpleegkundige vacature of één van onze andere vacatures en ga aan de slag!

Wat is een verpleegkundige nachtdienst?


Een vacature verpleegkundige nachtdienst is een zoektocht naar een verpleegkundige die de nacht wilt werken. Verpleegkunde komt neer op het zorgen voor mensen die door uiteenlopende omstandigheden dat zelf niet meer kunnen. Dat zijn bijvoorbeeld ouderen, gehandicapten en/of zieken. Die zorg bestaat uit verschillende aspecten zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken, medische handelingen stellen en ook het emotionele aspect verzorgen. Zo is zeker voor nachtdienst één van de vaakst gevraagde vacatures de vacature palliatief verpleegkundige. Dit zijn immers door de band genomen de patiënten die de klok rond zorg nodig hebben. Reageer je op een palliatief verpleegkundige vacature? Dan moet je zowel ijzersterk in je schoenen staan op medisch vlak als op emotioneel vlak. Je staat immers in voor de verzorging en verpleging doorheen de nacht en bent vaak ook de laatste levenslijn van de patiënten in kwestie.

Palliatief of terminaal?


Bij Fundis vind je niet alleen vacatures terminale nachtzorg, maar bijvoorbeeld ook een vacature palliatief verpleegkundige. Een dergelijke vacature verpleegkundige nachtdienst draait echter niet per se om hetzelfde takenpakket. Nog al te vaak wordt palliatieve verzorging op één hoop gegooid met terminale zorg. Er is echter een duidelijk en belangrijk verschil. Bij terminale zorg draait het om mensen die op sterven liggen. Het is een korte periode van maximaal een paar maanden tijd. Bij palliatieve zorg is de tijdseenheid vaak veel groter. Hierbij draait het om patiënten die niet meer beter kunnen worden, maar nog niet per se op sterven liggen. Dit kan dus gemakkelijk een aantal jaren duren. Als je solliciteert op één van de vacatures van Fundis is dit wel een verschil om in het achterhoofd te houden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis