Verpleegkundige vacature niveau 4

Verpleegkundige vacature niveau 4

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

Heb jij een hart voor mensen en een opleiding tot verpleegkundige niveau 4 achter de rug?

Heb jij een hart voor mensen en een opleiding tot verpleegkundige niveau 4 achter de rug? Dan vind je op deze pagina bij Fundis diverse vacatures die op jouw lijf geschreven zijn. Neem snel contact op. Misschien wel de eerste ontmoeting met jouw toekomstige collega’s! en wie weet is dat wel de eerste tot het ontmoeten van jouw toffe toekomstige collega’s!

Werken als verpleegkundige

Werken in de zorgsector is niet de gemakkelijkste taak. Je gaat dag in, dag uit om met zieke mensen en vaak ook veeleisende naasten. Soms lopen de zaken niet zoals je zelf zou willen en vaak kan je echt niet meer doen dan je doet. Daar staat wel tegenover dat het ook een job is waar je heel wat dankbaarheid en waardering van patiënten en hun naasten terugkrijgt. Zoek je een dergelijke vacature verpleegkundige niveau 4 niet te ver van jouw woonplaats? Of misschien ben je wel specifiek op zoek naar wijkteam vacatures of nachtzorg vacatures? Bij Fundis vind je alle mbo-verpleegkundige vacatures op een rijtje. De job van jouw dromen? Dat zou zomaar even kunnen.

Wat is een verpleegkundige niveau 4?

Een vacature verpleegkundige specialist op het oog, maar je bent niet zeker of jij in aanmerking komt? Bekijk dan even de aanduiding bij de vacature. De aanduiding niveau 4 slaat op het niveau van de zorgopleiding die je achter de rug hebt. Deze verpleegkundige opleidingen zijn er op vijf niveaus van MBO tot HBO. De eerste vier niveaus zijn opleidingen op mbo-niveau. Ze draaien echter stuk voor stuk rond dezelfde kerntaak: de zorg voor anderen. Op niveau 4 mag je jezelf een echte verpleegkundige noemen. Dat betekent dat je dus in aanmerking komt voor een verpleegkundig specialist vacature, voor wijkteam vacatures, mbo-verpleegkundige vacatures en nachtzorg vacatures. Op niveau vier kan je een zelfstandig verpleegplan samenstellen en verleen je al complexe zorg. Bij een vacature verpleegkundige niveau 4 heb je dus heel wat verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. De opleiding zelf duurt vier jaar en bovendien kan je je ook specialiseren binnen een bepaalde branche.

Waar kan je aan de slag?

Heb je een dergelijke opleiding genoten? Dan kan je op heel wat plekken aan de slag als verpleegkundige. De meeste jobs in de sector zijn er natuurlijk in het ziekenhuis. Dat is echter verre van de enige optie. Zo heb je mantelzorg en zijn er ook nog verplegingshuizen, centra voor geestelijk en fysiek gehandicapten, wooncentra en nog veel meer. Afhankelijk van de specialisatie of verbreding die je tijdens de opleiding tot niveau vier gekozen hebt kan je bovendien een streepje voor hebben op de concurrentie.

Het takenpakket

Een verpleegkundige op niveau vier is een echte zorgspecialist(e) die niet alleen voor het verzorgende instaat voor de patiënt, maar ook medische handelingen stelt. De patiënt wassen, bepaalde inspuitingen geven, preventief werken, het aanspreekpunt vormen voor de familie, etc. Het is maar een kleine greep uit de waslijst taken van de verpleegkundige.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis