Verpleegkundige vacature niveau 5

Verpleegkundige vacature niveau 5

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

Ben je op zoek naar een vacature verpleegkundige niveau 5?

Ben je op zoek naar een vacature verpleegkundige niveau 5, dan is de kans groot dat je via Fundis een passende baan gaat vinden. Werken als verpleegkundige staat garant voor een baan waar je begripvol moet zijn en een hoog empathisch vermogen moet hebben. Ben je net afgestudeerd of kun je je na vele jaren werkervaring specialist in het vak noemen? In beide gevallen is de kans groot dat er passende verpleegkundige vacatures te vinden zijn.

Kom werken als verpleegkundige

Wil je werken als verpleegkundige, dan kun je via Fundis solliciteren op een vacature verpleegkundige niveau 5 in de regio van Zoetermeer, Reeuwijk, Oudewater, Gouda en Schoonhoven. De functies variëren van van 16 tot en met 36 uur en iedere vacature praktijkverpleegkundige verzekerd je van een breed scala aan werkzaamheden, waardoor iedere dag weer een leuke uitdaging gaat zijn. Naar wat voor vacature hbo verpleegkundige ben je op zoek?

Wat houdt een vacature praktijkverpleegkundige in?

Wist je dat je bij Fundis de keuze hebt uit verschillende verpleegkundige vacatures? Ga je voor een vacature verpleegkundige niveau 5, dan kun je denken aan de volgende functies:

  • Vacature wijkverpleegkundige niveau 5: Je zorgt ervoor dat wijkbewoners op zichzelf kunnen blijven wonen en plant korte huisbezoeken met bewoners in. Daarnaast geef je advies over het hanteren van een gezonde levensstijl en je houdt spreekuren wanneer nodig.
  • Vacature hbo verpleegkundige: In een klein en ondernemend team verleen je persoonlijke zorg. Je verleent zowel palliatieve als verpleegkundige zorg en stemt de vraag af op het aanbod. Met verpleegkundige vacatures zijn er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Vacature praktijkverpleegkundige met een hands on mentaliteit en coachende vaardigheden: Naast dat je werkzaam bent als verpleegkundige, geef je ook advies op locatie. Je coördineert, regisseert en bewaakt de continuïteit en kwaliteit van het zorg leveringsproces.

Vind jouw ideale baan via Fundis

Start jij binnenkort aan een nieuwe uitdaging met een vacature hbo verpleegkundige? Bekijk het actuele aanbod aan vacatures online en solliciteer eenvoudig en snel op een vacature verpleegkundige niveau 5. Heb je vragen over de vacature wijkverpleegkundige niveau 5 of een van de andere vacatures? Neem contact op via het online contactformulier. Het team van Fundis denkt graag met je mee en kan je alle inhoudelijke details van iedere functie verder voor je toelichten.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis