Verpleegkundige vacature

Verpleegkundige vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verpleegkundige?

Een verpleegkundige vacature bij jou in de regio vind je bij Fundis. Je hebt de keuze uit een breed scala aan vacatures in de regio van Zoetermeer, Reeuwijk, Oudewater, Gouda en Schoonhoven en een verpleegkundige vacature varieert van 16 tot en met 36 uur. Om direct te ontdekken of er een verpleegkundige vacature bij jou in de buurt vrij is, kun je eenvoudig filteren op je postcode. Naar wat voor vacature verpleegkundige ben je op zoek?

Kom werken in de verpleegkunde

Ben je net afgestudeerd als hbo verpleegkunde of verpleegkundige mbo, of ben je na een aantal jaar werken toe aan een nieuwe vacature verpleegkundig specialist, dan wil je in beide gevallen een baan die aansluit bij je interesses en niveau. En, minsten zo belangrijk, je zoekt een baan waar je de komende jaren een carrière in op kunt bouwen. Werken als verpleegkundige is een erg veelzijdige baan waarin je alle kanten mee op kunt. Kies bijvoorbeeld voor een baan als onafhankelijke Wijkverpleegkundige, als verpleegkundige met coachende taken of als woonzorgbegeleider met coachende taken. Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende functies als hbo verpleegkunde en verpleegkundige mbo.

Wat houdt een baan als verpleegkundige in?

Werken als verpleegkundige kan erg divers zijn. Om je een helder beeld te geven over wat je van een vacature verpleegkundige kunt verwachten, lichten we een aantal functies voor je toe:

  • Verpleegkundige niveau vier palliatieve nachtzorg: Je hebt oog voor de mantelzorger en cliënt en staat beiden bij tijdens de laatste levensfase. Je bent ongeveer twee tot drie nachten per week bij de cliënt aanwezig.
  • Onafhankelijke Wijkverpleegkundige niveau vijf: Met deze vacature verpleegkundig specialist geef je gezondheids- en leefstijladvies en werk je samen met professionals in de wijk.
  • Verpleegkundige vacature niveau vier: Je verleent basiszorg en werken als verpleegkundige is een baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.

Vind jouw droombaan via Fundis

Of je nu net afgestudeerd bent of al enkele jaren ervaring hebt in de branche, voor jouw niveau en werkervaring is er een vacature verpleegkundige te vinden via Fundis. Heb je jouw ideale functie gevonden, solliciteer dan eenvoudig en snel online. Voor vragen over een van de vacatures voor hbo verpleegkunde of verpleegkundige mbo kun je altijd even contact opnemen. We denken graag met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een functie die perfect op je interesses en kennisniveau aansluit.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis