Verpleegkundige vacatures

Verpleegkundige vacatures

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?

Ben je de trotse bezitter van een diploma verpleegkunde niveau 4 of niveau 5? Wil je ook graag aan de slag binnen de zorg maar heb je nog niet de juiste fit gevonden? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres voor verpleegkundige vacatures. Hier vind je vacatures verpleegkundige niveau 4 en vacatures verpleegkundige niveau 5 terug. Werken als verpleegkundige? Het begint hier!

Kom werken als verpleegkundige

Beschrijven jouw vrienden en familie jou als stressbestendig en integer? Ben je altijd in voor een praatje, maar kan je ook ontzettend hard werken? Is geduld absoluut één van jouw beste eigenschappen en kom je tijd professioneel uit de hoek? Dan is een job binnen de zorg, bijvoorbeeld wijkverpleegkundige, op jouw lijf geschreven. Deze zware maar ook dankbare sector kampt al jaren met een chronisch tekort aan personeelsleden. De werkzekerheid ligt dus hoog en dat zie je ook aan de veelheid verpleegkundige vacatures bij Fundis. Of je nu op zoek bent naar een vacature verpleegkundige dicht bij de deur, een vacature die parttime werk in het vooruitzicht stelt of waarbij je fulltime aan de slag kunt gaan. Op deze pagina vind je het allemaal terug. Reageer vandaag nog en kom in contact met jouw toekomstige collega’s!

Wat is een verpleegkundige?

Een vacature verpleegkundige, zoals bijvoorbeeld wijkverpleegkundige, zoekt een verpleegkundige van niveau 4 of niveau 5. Een verpleegkundige is een professioneel zorgverlener die je terug kunt vinden in een ziekenhuis, bij thuisverpleging of in een zorginstelling. Het takenpakket bestaat uit de verzorging en verpleging van zieken, gehandicapten en andere hulpbehoevenden. Het uiteindelijke doel is ofwel de genezing van de patiënt of om te zorgen voor levensverbetering bij de patiënt, bij voorkeur combinatie van beiden. Typische taken zijn het wassen en verschonen van mensen, het verzorgen van wonden en het injecteren en toedienen van medicijnen. Afhankelijk van de opleiding behoort ook het opstellen van een zorgplan tot de taken van een verpleegkundige. Het is een werk met veel afwisseling waarbij je in contact komt met alle lagen van de bevolking.

De verschillende niveaus

Binnen vacatures voor verpleegkundigen vind je vaak vacatures verpleegkundige niveau 4 en vacatures verpleegkundige niveau 5 terug. Deze aanduidingen qua niveau hebben betrekking op het opleidingsniveau en houden rechtstreeks verband met de verantwoordelijkheden en taken die mogen uitgevoerd worden door de verpleegkundige. Een niveau 4 verpleegkundige heeft een MBO opleiding achter de rug en mag reeds zelfstandig een verpleegplan opstellen en een groot deel van de verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Een verpleegkundige niveau 5 heeft een HBO opleiding achter de rug en kan op nog meer plekken terecht. Zo is er gespecialiseerd in bijvoorbeeld de psychiatrie, de thuiszorg, de jeugdzorg, de verslavingszorg en ga zo maar door. Bovendien denk je op niveau 5 organisatorisch mee met een team aan specialisten om de best mogelijke zorg te verlenen aan de patiënten. Heb jij een dergelijk niveau 4 of niveau 5 diploma in handen? Reageer dan vandaag nog en begin aan jouw nieuwe toekomst!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis