Verpleegkundige vacature

Verpleegkundige vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

Het is een beroep waar aan diversiteit en uitdagingen alvast geen gebrek is.

Ben jij op zoek naar verpleegkundige vacatures om een nieuw hoofdstuk in jouw leven te starten? Is werken in de zorg echt iets waarvoor jij in de wieg bent gelegd? Bekijk dan zeker onze vacatures op deze pagina en wie weet staat jouw nieuwe baan er wel tussen.

Kom werken als wijkverpleegkundige

Werken als verpleegkundige? Het is een beroep waar aan diversiteit en uitdagingen alvast geen gebrek is. Bij deze sociale en geestelijk vervullende job denken de meeste mensen meteen aan werken in een ziekenhuis. De mogelijkheden zijn echter veel breder dan dat. Zo zijn er verpleegkundige vacatures voor wijkverpleegkundige, voor werken in een hospice en natuurlijk ook nachtzorg vacatures. Bij Fundis vind je een uitgebreid aanbod vacatures verpleegkundige niveau 4, maar ook vacatures verpleegkundigen niveau 5 en nog veel meer. Je vindt vacatures bij jou in de buurt en een stukje verderop. Vacatures voor een parttime job, voor 32 uur en vacatures voor verpleegkundigen die fulltime willen werken. Heb jij de juiste kwaliteiten om te werken in de zorg? Reageer dan op één van de vacatures op deze pagina!

Wat is een verpleegkundige?

Werken als verpleegkundige is vast en zeker geen eenheidsworst. Het is een gevarieerde baan waar je een groot aantal vaardigheden voor moet bezitten. Een vacature verpleegkundige is dan ook niet iets om lichtzinnig op te reageren. De taken van een verpleegkundige komen op zich neer op het verschaffen van zorg aan de patiënt. Dat betekent instaan voor de persoonlijke verzorging, begeleidende taken en verpleegtechnische handelingen. Afhankelijk van de exacte vacature (bv. vacatures verpleegkundige niveau 4 of vacatures verpleegkundige niveau 5) kunnen daar nog bepaalde taken bij komen. Daarenboven is een verpleegkundige ook het aanspreekpunt voor de naasten van de patiënt en de persoon bij uitstek om sociale en psychische ondersteuning te geven aan de zieke in kwestie. Reageren op een vacature verpleegkundige? Dat is een beetje alles kunnen.

Waar werken verpleegkundigen?

Het grootste deel van de verpleegkundigen is werkzaam in een ziekenhuis. Zoals eerder aangehaald is dat echter absoluut geen evidentie. Zo zijn er ook instellingen voor gezondheidszorg, verzorgingstehuizen, thuiszorg, zijn er diverse woonvormen voor gehandicapten en ga zo maar door. Werken in een hospice? Nachtzorg vacatures? Het hoort er allemaal bij. Tijdens de uitoefening van het beroep kom je in aanraking met een breed-spectrum aan specialisten zoals artsen, fysiotherapeuten en anesthesiologen. Een grote basiskennis over de medische wereld is dus mooi meegenomen en wordt ook gegarandeerd opgebouwd.

De opleiding tot verpleegkundige

Om verpleegkundige te worden is een opleiding noodzakelijk. De meest gangbare opleidingen tot het beroep zijn de zogenaamde hbo-verpleegkunde en mbo-verpleegkundige opleiding. Afhankelijk van de duur en de diepgang van de opleiding komt jouw diploma op een ander niveau terecht. Het is dat niveau dat zal bepalen met welke taken tot jouw takenpakket behoren, wat de loonbarema’s zijn en op welke vacatures je eigenlijk kunt reageren. Op Fundis kan je de openstaande vacatures voor verpleegkundigen simpel filteren op het type vacature waarnaar je op zoek bent!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis