Vacature Verzorgende niveau 2

Vacature Verzorgende niveau 2

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende niveau 2

Heb jij de opleiding MBO niveau 2 Helpende zorg en welzijn gevolgd? Dan kan je werken als verzorgende in een breed scala aan professionele settings. Wil je ook effectief aan de slag als verzorgende? Dan vind je op deze pagina heel wat verzorgende niveau 2 vacatures terug. Neem snel contact op met een niveau 2 verzorgende vacature en begin morgen al met jouw nieuwe baan!

Kom werken als verzorgende

Werken als verzorgende is werken in een sector met heel wat werkzekerheid, leuke collega’s en dankbaarheid. Dat betekent natuurlijk niet dat het een baan is zonder zijn eigen uitdagingen. Er zijn altijd moeilijke patiënten en moeilijke momenten. Momenten waarop naast empathisch vermogen je vooral geduld en een grote dosis zelfvertrouwen nodig hebt. Zijn dat eigenschappen die als een tweede natuur bij jou horen? Dan vind je bij Fundis absoluut de juiste vacatures verzorgende niveau 2 terug. Zo vind je jobs in jouw eigen regio terug, banen waarbij je parttime aan de slag kunt, fulltime betrekkingen en meer. Voor een niveau 2 verzorgende vacature op maat ben je hier aan het juiste adres.

Wat is een verzorgende niveau 2?

Verzorgende niveau 2 vacatures zijn vanzelfsprekend op zoek naar een verzorgende niveau 2. Een verzorgende is iemand die zowel binnen de thuiszorg als intramuraal in een zorginstelling aan de slag kan. Zo kan een niveau 2 verzorgende vacature inhouden dat je gaat werken met verslaafden, met gehandicapte, met ouderen of zelfs met mensen met psychiatrische problemen. Je kunt een baan krijgen in de kinderopvang, in een ziekenhuis, in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg of de thuiszorg. De taken van een niveau 2 verzorgende behoren onder andere tot het verzorgen en het ondersteunen van patiënten, maar bijvoorbeeld ook het organiseren en begeleiden van activiteiten van patiënten.

Wat mag je doen als verzorgende niveau 2?

Vacatures verzorgende niveau 2 bieden uiteraard een ander pakket aan verantwoordelijkheden en taken aan dan vacatures voor verpleegkundigen of verzorgende niveau 3. Bij niveau 2 is het de bedoeling dat je ondersteuning biedt in de zorg en assisteert bij het zorgplan uitgedacht door de verpleegkundigen. Het gros van de verpleegtechnische handelingen zijn verboden terrein. Wel sta je in voor de persoonlijke verzorging en kan je ingeschakeld worden voor tal van huishoudelijke taken. Zo help je bijvoorbeeld de patiënten bij het aan- en omkleden, bij het eten, bij het wassen en nog een verdere waslijst aan taken. Ook is er binnen het kader van verzorgende niveau 2 heel wat aandacht voor de sociale activiteiten. Vereenzaming en sociaal isolement behoren tot de grootste problematiek voor deze bevolkingsgroep en jij bent vaak de schakel die het sociaal leven bijeen houdt. Zo ga je op tijd en stond recreatieve activiteiten organiseren en in goede banen leiden. Lijkt dat je wel wat? Neem dan vandaag nog contact op!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis