Verzorgende vacatures

Verzorgende vacatures

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?


Ben jij een verzorgende of een verzorgende IG? Net afgestudeerd of tussen banen in? Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe wind in jouw professioneel leven? Wat de reden ook mag zijn als je op zoek bent naar verzorgende vacatures of verzorgende IG vacatures ben je bij deze pagina op het goede adres. Hier vind je alle mogelijke verzorgende vacatures terug om bijvoorbeeld te werken als verzorgende IG in het ziekenhuis of gewoon als verzorgende in een zorginstelling of binnen de thuiszorg aan de slag te gaan.

Kom werken als verzorgende

Heb jij een hart voor mensen en krijg je een warm gevoel binnenin als je anderen kunt helpen? Staat geduld hoog op jouw lijstje aan kwaliteiten en sla je nooit een praatje af? Dan is als verzorgende in het ziekenhuis werken of bijvoorbeeld in een zorginstelling de geknipte baan voor jou. Bij Fundis vind je alle vacatures verzorgende terug die je nodig hebt om de baan van jouw dromen te vinden. Ook als je nog in opleiding bent hoef je overigens niet te wanhopen. Er zijn ook BBL verzorgende vacatures waarbij je de opleiding combineert met de praktische ervaring van de werkvloer. Of je nu parttime of fulltime zoekt, in de buurt of verderop, verzorgende IG vacatures of BBL verzorgende vacatures ze staan hier voor je klaar. Neem snel contact op en leer jouw toekomstige collega’s kennen.

Wat is een verzorgende?

Vacatures verzorgende zoeken een verzorgende. Maar wat is een verzorgende nu eigenlijk exact? Een verzorgende is een persoon die intramuraal (in bijvoorbeeld een ziekenhuis of zorginstelling) of extramuraal (bijvoorbeeld in de kraam- of thuiszorg) mensen verzorgt en begeleidt. Die verzorging bestaat uit huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen op basis van het zorgplan van de instelling in kwestie. Typische voorbeelden van taken van een verzorgende zijn bijvoorbeeld het wassen en afdrogen van de cliënt, het toedienen van medicijnen, wondverzorging, emotionele ondersteuning, begeleiding van recreatieve activiteiten en het opstellen van rapporten over de cliënten.

Waar kan een verzorgende aan de slag?

Een verzorgende kan op heel wat plekken aan de slag. Je kunt aan het werk in verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen, ziekenhuizen of zelfs psychiatrische instellingen. Daarnaast is ook de thuiszorg typisch iets waar een verzorgende in aan de slag gaat. Tijdens het werk kom je in contact met heel wat collega’s zoals bijvoorbeeld artsen, psychologen, verpleegkundigen en ga zo maar door.

Verzorgende IG of verzorgende?

Werken als verzorgende IG in het ziekenhuis of als verzorgende in het ziekenhuis werken: is er een verschil? Verzorgende IG en verzorgende zijn twee termen die vaak door elkaar gebruikt worden. Nochtans is er qua grondslag wel een verschil tussen beiden. Een verzorgende heeft niveau 2 en voert licht verzorgende taken uit die vooral gericht zijn op het welzijn van de cliënt. Een verzorgende IG heeft niveau 3 en dus ook meer bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Zo mag je als verzorgende IG al bepaalde verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals injecteren en katheteriseren.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis