Verzorgingshuis vacature

Verzorgingshuis vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

Kies je ervoor om te werken in een verzorgingstehuis?

Kies je ervoor om te werken in een verzorgingstehuis, dan verzeker je jezelf van een baan waar je je continu kunt blijven ontwikkelen. Fundis bestaat uit diverse zorg- en welzijnsorganisaties, zodat er ook bij jou in de regio een passende vacature verzorgingshuis vrij kan zijn. Wil je graag weten wat het actuele aanbod aan vacatures is? Bekijk de openstaande verzorgingshuis vacatures online en ontdek de kansen die er nu voor jou liggen!

Kom werken in verzorgingshuis

Of je nu graag parttime of fulltime werkt, de vacatures via Fundis variëren van 16 tot en met 36 uur. Regelmatig staan er verschillende vacatures verzorgingshuis open in de regio Zoetermeer, Reeuwijk, Oudewater, Gouda en Schoonhoven. Je hebt de keuze uit verschillende bedrijven, zodat er ook voor jou een passende zorgorganisatie is waar je je carrière op kunt bouwen.

Wat houdt werken in een verzorgingstehuis in?

Werken in een verzorgingstehuis is uiteraard erg divers. Je hebt de keuze uit verschillende functies, waarbij je ook weer verschillende werkzaamheden uitvoert. Een aantal voorbeelden van vacatures verzorgingshuis zijn:

  • Activiteitenbegeleider: Je geeft de bewoners een warm en welkom gevoel en bied een nuttige invulling van de dag aan. Door jouw creativiteit plan je moeiteloos diverse vernieuwende activiteiten in en je zoekt verbinding met mantelzorgers van de bewoners, de collega’s in het team, de vrijwilligers op de locatie en je coach.
  • Verzorgende IG: Met dit vacature verzorgingshuis geef je zorg aan individuen en de gehele groep van bewoners. Je hebt een ondernemende, persoonlijke en oprechte instelling en bepaalt samen met de bewoner en zijn naasten de invulling van de dag.
  • Woonzorgbegeleider: Ga je voor deze vacature verzorgingshuis, dan geef je zorg aan individuen en de gehele groep van bewoners. Je creëert eenvoudig een huiselijke omgeving, biedt warme zorg en handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag.

Vind jouw droombaan en ga werken in verzorgingshuis via Fundis

Solliciteer jij binnenkort op een van de verzorgingshuis vacatures via Fundis? Werken bij verzorgingstehuis biedt je dagelijks veel uitdaging, je hebt een afwisselende baan en profiteert regelmatig van leuke extra’s, waaronder korting op verschillende verzekeringen. Voor vragen over een van de verzorgingshuis vacatures kun je altijd contact opnemen met het team van Fundis. In slechts vier stappen regel je je sollicitatieproces en kun je werken bij verzorgingstehuis.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis