Werken en leren in de zorg vacature

Werken en leren in de zorg vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

Heb je nog geen diploma maar sta je wel te branden van verlangen om in de zorg aan de slag te gaan?

Heb je nog geen diploma maar sta je wel te branden van verlangen om in de zorg aan de slag te gaan? Dan hoef je je absoluut niet tegen te laten houden. Er zijn immers meer dan genoeg opties om werken en leren in de zorg met elkaar te combineren. Concreet ga je daarbij tijdens jouw opleiding in de zorg werken en leren van de praktijkervaring. Interesse? Op deze pagina vind je heel wat werken en leren zorg vacatures terug. Neem contact op en wie weet is dit wel het begin van iets mooi!

Kom leren en werken in de zorg!

De beste leerschool is de praktijk. Heb jij in het verleden al gemerkt dat persoonlijk contact je goed afgaat en een luisterend oor aangeboren is? Ben jij iemand die geluk kan vinden in het zorgen voor anderen? Springt jouw oog altijd automatisch naar vacatures helpende zorg en welzijn? Dan heb je alvast alle kwaliteiten die je nodig hebt voor werken en leren in de zorg. Bij Fundis vind je alle mogelijke vacatures helpende zorg en welzijn, werken en leren zorg vacatures, vacatures bbl zorg en ga zo nog maar even door. Het enige wat je nodig hebt? Een grote dosis lef en een volmondige ja.

Wat is werken en opleiding in de zorg?

Leren werken zorg. Het is een combinatie die gewoon bij elkaar hoort. De zorgsector is er immers eentje die in ontwikkeling is. Tijdens een traject leren en werken in de zorg krijg je alle kansen om jouw opleiding af te maken en tegelijkertijd te proeven van broodnodige praktijkervaring. Bovendien kan je bij opleiding in de zorg werken en leren jouw talenten op heel wat verschillende vlakken inzetten. Zo vind je binnen de vacatures BBL zorg leren werken zorg vacatures voor elk niveau. Leren en werken in de zorg kan bijvoorbeeld betekenen een opleiding tot verzorgende, tot verpleegkundige of zelfs nog een andere specialisatie. Ligt jouw interesse bij wondverzorging of bij revalidatie? Ga je voor thuiszorg of wordt je liever opgeleid om te werken in een instelling? Met werken en opleiding in de zorg kan je zo goed als alle richtingen uit.

Laat je omscholen

Simultaan leren en werken in de zorgsector is geen combinatie om te onderschatten. Het vraagt zowel op mentaal als fysiek vlak heel wat van jou om dat tot een goed einde te brengen. Tegelijkertijd is het echter de geknipte manier om een schat aan ervaring op te doen, geld te verdienen en jouw CV te verrijken. Maar wat als je geen zorgopleiding gevolg hebt? Dan is er nog altijd de mogelijkheid om je te laten omscholen. Er zijn altijd wel vacatures beschikbaar waarbij de instelling of organisatie in kwestie instaat voor jouw opleiding/omscholing. Laat jou dus zeker niet tegenhouden om jouw passie uit te oefenen door een gebrek aan scholing. Dat kan altijd opgelost worden!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis