Bijbaan zorg

Bijbaan zorg

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

Beschik jij over veel empathisch vermogen en beschrijven mensen jou als een zorgzame persoonlijkheid

Beschik jij over veel empathisch vermogen en beschrijven mensen jou als een zorgzame persoonlijkheid? Wil je graag een centje bijverdienen om op het einde van de maand toch net wat meer over te houden? Dan is een bijbaan in zorg misschien wel de geknipte oplossing voor jou. Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan vacatures voor bijbanen in de zorgsector. Neem snel contact op en misschien begint jouw nieuwe leven wel vandaag!

Kom werken in de zorg!

Een bijbaan zorg is een veelzijdige en uitdagende job waarmee je maandelijks een mooie som bij kunt verdienen. Met de vrije uurtjes die je hebt als student of parttime tewerkgestelde is bijvoorbeeld een thuiszorg bijbaan of een ouderenzorg bijbaan een goed idee. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoef je daarbij overigens niet eens over een diploma verpleegkunde te beschikken. Er zijn immers heel wat taken die komen bij een bijbaan thuiszorg die je ook zonder dat diploma tot een goed einde kunt en mag brengen. Lijkt dat je wel wat? Bij Fundis vind je een ruim aanbod aan vacatures voor vakantiewerk thuiszorg, een bijbaan zorg student of gewoon een bijbaan zorg bij jou in de buurt en verderop.

Wat is een bijbaan in zorg?

Een bijbaan in de zorgsector is een uitdagende baan waarin je jouw passie voor de zorg in praktijk omzet. In de regel zijn het vooral zorgverleners in opleiding die al willen proeven van het professionele leven die een bijbaan zorg student zoeken. Niet alleen heb je zo een streepje voor op jouw concullega’s, maar bovendien staat het lekker op jouw CV. Concreet lever je tijdens een bijbaan thuiszorg een bijdrage aan de verzorging van en het welzijn van de patiënten. Zo kan je bijvoorbeeld ingeschakeld worden voor het wassen en aankleden van de cliënten, voor het aanbieden van maaltijd of het begeleiden van recreatieve activiteiten. Door de band genomen gaat het bij een bijbaan over een thuiszorg bijbaan en dan meer specifieke een ouderenzorg bijbaan. Het exacte takenpakket van jouw bijbaan zal in grote mate afhangen van de vacature in kwestie, jouw ervaring en jouw opleidingsniveau.

Wie kan een dergelijke bijbaan uitvoeren?

Een bijbaan in de zorg is niet voor iedereen weggelegd. Je kunt er altijd eentje opnemen als je al over een relevant diploma beschikt of wanneer je in opleiding bent voor een relevant diploma. Meer concreet gaat het over opleidingen zoals “zorg & welzijn helpende niveau 2”, “Verzorgende IG”, “Verpleegkundige niveau 4”, “Geneeskunde” en ga zo maar door. Dergelijk vakantiewerk thuiszorg verrijkt jouw CV en zorgt ervoor dat je jouw passie voor het vak ook in de praktijk om kunt zetten. Enkele belangrijke kwaliteiten die hierbij van pas komen? Flexibiliteit, praktisch inzicht, empathisch vermogen en zin voor initiatief.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis