Zorg & Welzijn vacatures

Zorg & Welzijn vacatures

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt als verzorgende?

Is werken in de zorg iets waarvoor jij niet alleen bent opgeleid, maar ook voor in de wieg bent gelegd? Klopt jouw hart sneller bij het vooruitzicht om mensen te helpen? Dan zijn de vacatures welzijn die je op deze pagina vind helemaal op jouw maat gemaakt. Reageer op onze zorg en welzijn vacatures en wie weet kan jij morgen al werken in zorg en welzijn!

Kom werken in zorg en welzijn

Zorg en welzijn is een sector die van alle markten thuis is en waar je je nooit een moment kunt vervelen. Het is een gevarieerd beroep met een uitgebreid takenpakket, heel wat verantwoordelijkheden en een grote dosis dankbaarheid. Bij Fundis vind je alle types vacatures welzijn van helpende zorg en welzijn vacatures tot een vacature activiteitenbegeleider. Zorgen voor mensen beslaat immers een breed spectrum aan taken en activiteiten. Dat betekent ook dat je vast en zeker de juiste fit terug kunt vinden voor naar wat jij op zoek bent. Zo heeft Fundis vacatures bij jou in de buurt en een eindje verderaf. Zo vallen er jobs te rapen voor wie een parttime functie op het oog heeft, maar ook zorg en welzijn vacatures van 32 uur en fulltime. Beschik jij over de nodige kwaliteiten en de nodige inzet om mensen hun leven beter te maken? Kom dan werken in de sector van de zorg en welzijn en maak echt een verschil!

Wat is de zorg?

Een vacature zorg en welzijn kan alles zijn. Zo zijn er helpende zorg en welzijn vacatures, maar ook bijvoorbeeld een activiteitenbegeleider vacature. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in om te werken in de zorg? De termen zorg en welzijn omvatten heel wat verschillende beroepen. Het zorgaspect draait rond het zorgen en verplegen van ouderen, zieken en gehandicapten. Dat is dan bijvoorbeeld het stellen van medische handelingen (als daar een opleiding voor is gevolgd uiteraard), het uitvoeren van huishoudelijke taken en het preventief werken om toekomstige kwalen tegen te gaan. Een vacature zorg en welzijn kan dus deze taken inhouden in zowel de thuiszorg, mantelzorg, een instelling, een ziekenhuis of bij beschut wonen.

Wat is welzijn?

Welzijn is dan weer de noemer waaronder bijvoorbeeld een vacature activiteitenbegeleider zou vallen. Een dergelijke activiteitenbegeleider vacature betekent dat jij mee instaat voor de begeleiding van recreatieve activiteiten. Dit is een prima voorbeeld van werken aan welzijn. Het welzijn van de patiënten betekent dat je niet alleen hun fysieke gezondheid in stand blijft houden, maar ook hun emotionele gezondheid. Dat betekent een luisterend oor bieden bij problemen, recreatieve activiteiten mogelijk maken die anders geen optie zijn en ga zo maar door. Het gaat kortom om gezelschap op een positieve en zorgende manier bieden. Voor heel wat patiënten is de zorgende persoon immers jammer genoeg zowat de enige waarmee ze vaak contact hebben. Dat betekent dan ook dat jij het aanspreekpunt bij uitstek bent voor de familie en andere naasten. Een belangrijke taak!

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis