Zorginstelling vacature

Zorginstelling vacature

Vacatures bij Fundis

Locatie

Type werk

Regio

Geen vacatures gevonden

De uitdaging zit ‘m in de verantwoordelijkheid die je hebt in de zorginstelling?

Voor welke vacatures zorginstelling je ook kiest, in alle gevallen moet je een hoog empathisch vermogen hebben en altijd kunnen denken vanuit de cliënt. Via Fundis zijn verschillende zorginstelling in de regio Zoetermeer, Reeuwijk, Oudewater, Gouda en Schoonhoven aangesloten en je hebt de keuze uit verschillende banen van 16 tot en met 36 uur. Afwisseling in intra- en extramurale zorg staat met de vacatures zorginstelling centraal en je bent verzekerd van korte lijnen en waardering voor je kwaliteiten als zorgverlener en als mens.

Kom werken in zorginstelling

Heb je de kennis en ervaring om te reageren op een manager zorg vacature, of start je liever wat lager, om in de loop van de tijd te kunnen ontwikkelen voor een vacature manager zorg? Wat je niveau ook is en wat je interesses ook zijn, met tientallen vacatures zorginstelling is er ook voor jou een passende baan. Je kunt ervoor kiezen om met de zorginstellingen vacatures in teamverband te werken, zelfstandig of flexibel. Ook heb je de keuze uit diverse locaties en werkgebieden in Zuid-Holland en je blijft jezelf ontwikkelen met een van de vacatures zorginstelling.

Wat houdt werken in een verzorgingstehuis in?

Voor elke fase in je leven is er een passende zorgfunctie. Je hebt daarom de keuze uit een breed scala aan zorginstellingen vacatures. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Vacature locatiemanager zorg
  • Vacature zorgmanager
  • Welzijn assistent
  • Activiteitenbegeleider
  • Verpleegkundige


Ga je voor een vacature zorgmanager, bijvoorbeeld omdat je je huidige functie ergens anders uit wilt voeren of toe bent aan een stapje hoger in je carrière? Of zoek je juist naar een functie onder de manager zorg vacature? We vertellen je graag meer over de kansen die er voor je liggen als je contact opneemt.

Vind jouw droombaan online via Fundis

Wil je graag solliciteren op een van de openstaande vacature locatiemanager zorg, welzijn assistent, verpleegkundige op een andere vacature manager zorg? Wacht in alle gevallen niet te lang bekijk het actuele aanbod aan vacatures via Fundis. Voor vragen of meer informatie over de inhoud van de baan, kun je altijd even contact opnemen. Solliciteren doe je in vier eenvoudige stappen, zodat je misschien binnenkort al kunt starten na het solliciteren op een van de zorginstellingen vacatures. Wie weet start jij binnenkort aan je eerste werkdag, nadat je hebt gesolliciteerd bij Fundis.

Deze bedrijven maken het verhaal van Fundis