Over WelThuis

Over WelThuis

Het verhaal van WelThuis

Wil jij ook graag betekenisvol werk verrichten in een van onze wooncentra? Vind je het belangrijk dat je onze bewoners bij naam kent? Om onze bewoners echt te leren kennen? Beleef je er plezier aan om jouw zorg en diensten aan te passen aan de wensen en behoeften van onze bewoners? Dat zij bijvoorbeeld kunnen opstaan wanneer zij dat willen zodat zij zich zoveel mogelijk thuis voelen? Wil je helpen onze bewoners hun eigen regie te behouden en te stimuleren zichzelf te zijn en te blijven?

WelThuis beheert woonzorgcentra waar kwetsbare ouderen en chronisch zieken een thuis vinden. Elk huis, 17 in totaal, heeft een eigen karakter. WelThuis heeft klein- en grootschalige locaties in Zoetermeer, Gouda, Bergambacht, Haastrecht, Schoonhoven, Stolwijk, Linschoten, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Hillegersberg en Woerden. Als zorgmedewerker heb je dus veel keuze wat betreft locaties, teams en werkzaamheden. Werk je bijvoorbeeld graag in een kleinschalig woonzorgcentrum? Of juist liever grootschalig. Spreekt het je aan om gezamenlijk verantwoordelijkheid te dragen waarbij het team centraal staat en niet jij als individu? Daarom is er bij WelThuis altijd wel een zorgfunctie die bij je past. Bij WelThuis zijn er veel doorgroeimogelijkheden waardoor je werkt uitdagend blijft. Ondanks de grote mate van zelfstandigheid zijn er korte lijnen met het team en management. Jouw mening telt mee.

Ouderenzorg is dankbaar werk. Jij doet er echt toe! In de woonzorgcentra van WelThuis hoeven bewoners zich niet aan te passen aan een bepaalde werkwijze. Integendeel: de zorg en dienstverlening stemmen we juist af op de wensen en behoeftes. Bij WelThuis zeggen we: het kan wél.

Het verhaal van WelThuis